Even voorstellen... Jacqueline Danenberg

Even voorstellen... Jacqueline Danenberg

  • Tags | Rootz

    Geplaatst op: 15 februari 2018 | Door: Jacqueline Danenberg

Hallo, mijn naam is Jacqueline Danenberg, ik ben 20 jaar oud en studeer mediavormgeving op het Cibap in Zwolle. Interaction graphic design om precies te zijn. In mijn vrije tijd ben ik vaak met muziek bezig, zo speel ik bijvoorbeeld graag piano. Ook vind ik het gezellig om met vrienden af te spreken en samen leuke dingen te doen.

Inmiddels zit ik in het tweede leerjaar van mijn opleiding en mag ik het komend halfjaar stagelopen bij reclamebureau Rootz*. Ik ben gemotiveerd om zoveel mogelijk kennis op te doen op het gebied van grafische vormgeving en kijk er dan ook naar uit om mee te werken aan de toekomstige projecten van Rootz*.

Delen | via Social Media: