Even voorstellen... Lyn Bakker

Even voorstellen... Lyn Bakker

  • Tags | Rootz

    Geplaatst op: 5 september 2017 | Door: Lyn Bakker

Hoi! Mijn naam is Lyn Bakker,
Ik ben 17 jaar oud en woon in Harderwijk. Momenteel zit ik in het tweede jaar van het Cibap in Zwolle. Hier volg ik de opleiding tot mediavormgever.  In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek en vind ik het gezellig om samen met vrienden de stad in te gaan.

Komend halfjaar loop ik mijn stage bij Rootz* Reclamebureau.  Hier ga ik mij bezighouden met zowel het offline als online werk.  Zelf heb ik als grootste leerdoel dat ik het proces wil leren vanaf de acquisitie tot de oplevering van een eindproduct. Omdat je op school geen klantencontact hebt kun je dit ook alleen maar leren in praktijk. Ook heb ik hier de mogelijkheid om mijn kennis te verbreden op het gebied van animaties en infographics. Ik heb er zin in om  praktijkervaring op te gaan doen en ga er dan komend halfjaar ook met volle motivatie in om zo veel mogelijk te leren!

Delen | via Social Media: