Logo Kingdom Cakes

Logo Kingdom Cakes

  • Tags | Design | Logo

    Geplaatst op: 15 augustus 2018 | Door: Joran Hersevoort

Kingdom Cakes maakt unieke en elegante bruiloftstaarten. Maar ook voor bijzondere gelegenheden kun je bij Karen terecht voor smaakvolle taarten, gepresenteerd op een innovatieve manier.

Kingdom Cakes streeft ernaar om de schoonheid van de natuur in beeld te brengen, dit doen ze door het maken van fondant* bloemen. Het is uitermate belangrijk om alleen de beste ingrediënten te gebruiken (walnoten uit California, dadels uit Israël en bloem van de molen) en ze met de hand liefdevol te verwerken.

Met veel passie mochten wij het logo ontwikkelen, een logo waar we trots op zijn!

Met het logo hebben we rekening gehouden met haar leven met God en de vreugde voor Zijn schepping waardoor ze unieke taarten maakt.

De kroon in het logo beeldt de Koning (Zoon van God) uit in Zijn komende koninkrijk op aarde, tevens zijn er bloemen verwerkt in de kroon. De boog om de kroon heen staat voor de bescherming van God. Verder hebben we gekozen voor een krachtig lettertype.

De kleuren zijn gebaseerd op de vlag van Israël (blauw). De gouden kleur staat voor exclusiviteit en is daardoor bijzonder waardevol, net zoals de taarten die ze maakt.

We zijn momenteel bezig met de huisstijl en de website, binnenkort meer van Kingdom Cakes.

*Fondant is een suikergoed die je kan verwerken tot alle vormen met veel zichtbare details.

Delen | via Social Media: