Stage lopen bij Rootz... An-Lie Vis

Stage lopen bij Rootz... An-Lie Vis

  • Tags | Rootz

    Geplaatst op: 14 februari 2019 | Door: An-Lie Vis

Hallo! Mijn naam is An-Lie Vis en ik ben 19 jaar oud.

Ik studeer mediavormgeving op het Cibap in Zwolle. Creatief bezig zijn heb ik van kinds af aan al erg leuk gevonden. Ik maakte vroeger graag stripboeken en verknipte graag mijn moeders magazines. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met tekenen, schilderen, lezen en foto’s maken. Ook doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en familie.

Het komende halfjaar ga ik stage lopen bij Rootz. Er hangt een ontzettend leuke sfeer en ik kan mij goed concentreren op mijn werk. Ik kijk uit naar de toekomstige projecten waar ik aan mee mag werken. Ik hoop veel praktijkervaring op te mogen doen bij Rootz. Hier heb ik dan ook erg veel zin in en ik ga er met volle motivatie voor… tot snel bij Rootz!

Delen | via Social Media: