Service

| Zoekmachines

We zijn continu bezig met het zoeken naar nieuwe oplossingen om websites van onze klanten nog beter gevonden te laten worden. Eén van de belangrijkste punten zijn de gebruikte technieken achter de website. Daar zorgen wij uiteraard voor. Hieronder treft u enkele tips om eenvoudig zelf de vindbaarheid van uw website te verbeteren.

Schrijf uw trefwoorden gericht
Schrijf uw trefwoorden zo dat u er ook echt op gevonden wordt. Zorg er voor dat u niet te algemeen schrijft. Als u bijvoorbeeld een sportwinkel in Zwolle heeft, gebruik dan niet het trefwoord ‘sport’. Op ‘sport’ vindt Google namelijk zoveel resultaten, dat de kans dat u boven in de lijst terecht zal komen zeer klein is. Schrijf dus liever een preciezer trefwoord, als ‘sport Zwolle’. Onder deze zoekterm is er veel meer kans dat uw website gevonden zal worden.

Gebruik begrijpbare taal
Uw klant is degene die uw website moet vinden, en niet mensen die al in het vak zitten. Zet uw website dus niet vol met moeilijke termen. Gebruik voor uw klant duidelijke taal op uw website.

Website regelmatig bijwerken
Zorg dat er regelmatig nieuwe artikelen of wijzigingen plaats vinden. Als er al lang niets aan een website veranderd is, weet Google niet of uw website nog wel relevant, of in gebruik is. Ververs uw pagina’s regelmatig, bijvoorbeeld een keer per maand.
Blijf dus nieuws en nieuwe items op uw website toevoegen, zo weet Google dat uw website nog actief is.

Heeft u een contentmanagementsysteem? Met ons contentmanagementsysteem kunt u zelf, makkelijk, zonder technische kennis uw website bijwerken. Zo vaak u maar wilt.

Adobe CC
Wordpress
Joomla
Maatwerk
Google Analytics
WooCommerce webshop